NABOFOOD IVS — Kreditvurdering og finansielle nøgletal

CVR-nummer: 39082705
Havneholmen 26, 1561 København V
lripa@me.com
tel: 40205003

Oplysninger om virksomheden

Officielt navn
NABOFOOD IVS
Etableret
2017
Virksomhedsform
Iværksætterselskab
Industri

Om NABOFOOD IVS

NABOFOOD IVS (CVR-nummer: 39082705) er en virksomhed fra KØBENHAVN. Virksomheden havde en bruttofortjeneste på 0 kDKK i 2019. Driftsresultatet var 0 kDKK, mens nettoindtjeningen var 0 kDKK. Virksomhedens rentabilitet målt ved afkastningsgrad (ROA) var 0 %, hvilket kan betragtes som dårligt, og egenkapitalforrentning (ROE) var 0 %, hvilket kan betragtes som dårligt. Egenkapitalandel, en nøgleindikator for soliditet, lå på 0 %. Dette indikerer, at virksomhedens gæld overstiger værdien af dens samlede aktiver, hvilket udgør en betydelig finansiel risiko. NABOFOOD IVSs likviditet målt ved quick ratio var 0 hvilket er på et meget lavt niveau. Virksomheden er i en ustabil finansiel situation, hvor dens likvide aktiver er betydeligt mindre end dens kortfristede forpligtelser. Denne alvorlige likviditetsmangel kan føre til økonomisk nød og true virksomhedens driftsmæssige kontinuitet.

Finansielle oplysninger

Se regnskabet

Bruttofortjeneste (kDKK)

Driftsresultat (kDKK)

Rentabilitet

Soliditet

Nøgletal (kDKK)

Se regnskabet
2018
2019
Volumen
Nettoomsætning
Bruttofortjeneste
Driftsresultat-8,75
Nettoindtjening-8,75
Egenkapital i alt-7,75
Balancesum (aktiver)1,00
Nettogæld-1,00
Rentabilitet
Driftsresultat-%
Afkastningsgrad (ROA)-100.0 %
Egenkapitalafkast (ROE)-875.0 %
Investeringsafkast (ROI)
Economic value added (EVA)-8,750,44
Solvens
Egenkapitalandel-88.6 %
Gearing
Relativ nettogældsætning %
Likviditet
Likviditetsgrad 10,1
Likviditetsgrad 20,1
Kontanter og likvide midler1,00
Effektiv udnyttelse af kapital
Debitoromsætning i dage
Nettoarbejdskapital %
Kreditrisiko
KreditvurderingBBB

Visualisering af variabler

Virksomheder i samme branche

Prøv den fulde version af vores system gratis
Bankruptcy risk visualization example

... og mere!

Ingen registrering er nødvendig.