Gourmet hjørnet 2015 aps
Kreditvurdering
Oplysninger om virksomheden
Om Gourmet hjørnet 2015 aps
Gourmet hjørnet 2015 aps (CVR-nummer: 36945621) er en virksomhed fra LYNGBY-TAARBÆK. Virksomheden havde en bruttofortjeneste på 216,2 kDKK i 2016. Driftsresultatet var 176,2 kDKK, mens nettoindtjeningen var 154,7 kDKK. Virksomhedens rentabilitet målt ved afkastningsgrad (ROA) var 39,4 %, hvilket kan betragtes som fremragende, og egenkapitalforrentning (ROE) var 47,5 %, hvilket kan betragtes som fremragende. Egenkapitalandel, en nøgleindikator for soliditet, lå på -27,2 %. Dette indikerer, at virksomhedens gæld overstiger værdien af dens samlede aktiver, hvilket udgør en betydelig finansiel risiko. Gourmet hjørnet 2015 apss likviditet målt ved quick ratio var 0,1 hvilket er på et meget lavt niveau. Virksomheden er i en ustabil finansiel situation, hvor dens likvide aktiver er betydeligt mindre end dens kortfristede forpligtelser. Denne alvorlige likviditetsmangel kan føre til økonomisk nød og true virksomhedens driftsmæssige kontinuitet.
Finansielle oplysninger
Se regnskabetBruttofortjeneste (kDKK)
Driftsresultat (kDKK)
Rentabilitet
Soliditet
Nøgletal (kDKK)
Se regnskabet2016 | |
---|---|
Volumen | |
Nettoomsætning | |
Bruttofortjeneste | 216,17 |
Driftsresultat | 176,17 |
Nettoindtjening | 154,67 |
Egenkapital i alt | - 121,31 |
Balancesum (aktiver) | 325,34 |
Nettogæld | -19,81 |
Rentabilitet | |
Driftsresultat-% | |
Afkastningsgrad (ROA) | 39.4 % |
Egenkapitalafkast (ROE) | 47.5 % |
Investeringsafkast (ROI) | 10729.2 % |
Economic value added (EVA) | 176,17 |
Solvens | |
Egenkapitalandel | -27.2 % |
Gearing | -1.4 % |
Relativ nettogældsætning % | |
Likviditet | |
Likviditetsgrad 1 | 0,1 |
Likviditetsgrad 2 | 0,3 |
Kontanter og likvide midler | 21,45 |
Effektiv udnyttelse af kapital | |
Debitoromsætning i dage | |
Nettoarbejdskapital % | |
Kreditrisiko | |
Kreditvurdering | B |
Visualisering af variabler
Virksomheder i samme branche
Lav dine egne estimater for enhver virksomhed
Værdiansættelse
... og mere!
Ingen registrering er nødvendig.