Old Fashion FOOD Technology IVS
Kreditvurdering
Oplysninger om virksomheden
Om Old Fashion FOOD Technology IVS
Old Fashion FOOD Technology IVS (CVR-nummer: 36687959) er en virksomhed fra NORDDJURS. Virksomheden havde en bruttofortjeneste på -21,9 kDKK i 2016. Driftsresultatet var -21,9 kDKK, mens nettoindtjeningen var -18,1 kDKK. Virksomhedens rentabilitet målt ved afkastningsgrad (ROA) var -50,8 %, hvilket kan betragtes som dårligt, og egenkapitalforrentning (ROE) var -132,1 %, hvilket kan betragtes som dårligt. Egenkapitalandel, en nøgleindikator for soliditet, lå på -68,2 %. Dette indikerer, at virksomhedens gæld overstiger værdien af dens samlede aktiver, hvilket udgør en betydelig finansiel risiko. Old Fashion FOOD Technology IVSs likviditet målt ved quick ratio var 0,3 hvilket er på et meget lavt niveau. Virksomheden er i en ustabil finansiel situation, hvor dens likvide aktiver er betydeligt mindre end dens kortfristede forpligtelser. Denne alvorlige likviditetsmangel kan føre til økonomisk nød og true virksomhedens driftsmæssige kontinuitet.
Finansielle oplysninger
Se regnskabetBruttofortjeneste (kDKK)
Driftsresultat (kDKK)
Rentabilitet
Soliditet
Nøgletal (kDKK)
Se regnskabet2016 | |
---|---|
Volumen | |
Nettoomsætning | |
Bruttofortjeneste | -21,91 |
Driftsresultat | -21,91 |
Nettoindtjening | -18,12 |
Egenkapital i alt | -29,38 |
Balancesum (aktiver) | 13,72 |
Nettogæld | -0,09 |
Rentabilitet | |
Driftsresultat-% | |
Afkastningsgrad (ROA) | -50.8 % |
Egenkapitalafkast (ROE) | -132.1 % |
Investeringsafkast (ROI) | |
Economic value added (EVA) | -17,09 |
Solvens | |
Egenkapitalandel | -68.2 % |
Gearing | |
Relativ nettogældsætning % | |
Likviditet | |
Likviditetsgrad 1 | 0,3 |
Likviditetsgrad 2 | 0,3 |
Kontanter og likvide midler | 0,09 |
Effektiv udnyttelse af kapital | |
Debitoromsætning i dage | |
Nettoarbejdskapital % | |
Kreditrisiko | |
Kreditvurdering | B |
Visualisering af variabler
Virksomheder i samme branche
Lav dine egne estimater for enhver virksomhed
Værdiansættelse
... og mere!
Ingen registrering er nødvendig.