Bardazid Surface ApS — Kreditvurdering og finansielle nøgletal
CVR-nummer: 36978252
Søndergade 42, 6261 Bredebro
lk@1a-food.eu
tel: 50402588
Resultatopgørelse (kDKK)
2016 | 2017 | 2018 | 2019 | |
---|---|---|---|---|
Finansperiodens længde | 12 | 12 | 12 | 12 |
Nettoomsætning | ||||
Bruttofortjeneste | -57,12 | 25,43 | -28,29 | -20,07 |
Afskrivninger i alt | -3,50 | -2,80 | -2,80 | -4,90 |
Driftsresultat | -60,62 | 22,63 | -31,09 | -24,97 |
Andre finansielle udgifter | -3,00 | -0,38 | -1,22 | |
Overskud før skat | -63,62 | 22,63 | -31,47 | -26,20 |
Nettoindtjening | -63,62 | 22,63 | -31,47 | -26,20 |
Aktiver (kDKK)
2016 | 2017 | 2018 | 2019 | |
---|---|---|---|---|
Immaterielle aktiver i alt | ||||
Maskiner og udstyr | 10,50 | 7,70 | 4,90 | |
Materielle aktiver i alt | 10,50 | 7,70 | 4,90 | |
Investeringer i alt | ||||
Langfristede tilgodehavender i alt | ||||
Varebeholdninger i alt | ||||
Kortfristede debitorer | 30,58 | |||
Kortfristede andre tilgodehavender | 0,18 | 1,92 | 3,84 | 1,73 |
Kortfristede tilgodehavender i alt | 0,18 | 32,50 | 3,84 | 1,73 |
Kontant- og bankindskud | 1,56 | 0,62 | 0,62 | 9,13 |
Kontanter og likvide midler | 1,56 | 0,62 | 0,62 | 9,13 |
Balancesum (aktiver) | 12,23 | 40,82 | 9,36 | 10,86 |
Egenkapital og passiver (kDKK)
2016 | 2017 | 2018 | 2019 | |
---|---|---|---|---|
Aktiekapital | 50,00 | 50,00 | 50,00 | 50,00 |
Overført resultat | -63,62 | -41,00 | -72,47 | |
Regnskabsårets resultat | -63,62 | 22,63 | -31,47 | -26,20 |
Egenkapital i alt | -13,62 | 9,00 | -22,47 | -48,66 |
Langfristede forpligtelser i alt | ||||
Kortfristede handelskreditorer | 7,50 | 7,50 | 7,50 | 7,50 |
Kortfristet gæld til koncernselskab | 18,36 | 24,32 | 24,33 | 52,03 |
Kortfristede forpligtelser i alt | 25,86 | 31,82 | 31,83 | 59,53 |
Balancesum (passiver) | 12,23 | 40,82 | 9,36 | 10,86 |
Prøv den fulde version af vores system gratis
- Professionelle kreditrapporter
- Lav dine egne estimater for enhver virksomhed
- Værdiansættelse
- Alle 400.000+ danske virksomheder
- Se instruktioner

... og mere!
Ingen registrering er nødvendig.