MiaGastronoMia ApS — Kreditvurdering og finansielle nøgletal
CVR-nummer: 41710764
H.C. Andersens Boulevard 37, 1553 København V
Resultatopgørelse (kDKK)
2021 | 2022 | 2023 | |
|---|---|---|---|
| Finansperiodens længde | 12 | 12 | 12 |
| Nettoomsætning | |||
| Bruttofortjeneste | -50,84 | -1,44 | -22,92 |
| Driftsresultat | -50,84 | -1,44 | -22,92 |
| Andre finansielle indtægter | 0,06 | ||
| Andre finansielle udgifter | -0,06 | -0,03 | -2,63 |
| Overskud før skat | -50,84 | -1,47 | -25,55 |
| Indkomstskatter | 10,96 | 0,33 | -11,29 |
| Nettoindtjening | -39,88 | -1,14 | -36,83 |
Aktiver (kDKK)
2021 | 2022 | 2023 | |
|---|---|---|---|
| Immaterielle aktiver i alt | |||
| Materielle aktiver i alt | |||
| Investeringer i alt | |||
| Langfristede tilgodehavender i alt | |||
| Færdige produkter/varer | 22,76 | 22,76 | |
| Varebeholdninger i alt | 22,76 | 22,76 | |
| Kortfristede debitorer | 71,89 | ||
| Kortfristede andre tilgodehavender | 0,64 | ||
| Aktuelle udskudte skatteaktiver | 10,96 | 11,43 | |
| Kortfristede tilgodehavender i alt | 82,85 | 11,43 | 0,64 |
| Balancesum (aktiver) | 105,61 | 34,19 | 0,64 |
Egenkapital og passiver (kDKK)
2021 | 2022 | 2023 | |
|---|---|---|---|
| Aktiekapital | 40,00 | 40,00 | 40,00 |
| Overført resultat | -39,88 | -41,02 | |
| Regnskabsårets resultat | -39,88 | -1,14 | -36,83 |
| Egenkapital i alt | 0,12 | -1,02 | -37,85 |
| Langfristet gæld til koncernmedlem | 38,49 | ||
| Langfristede forpligtelser i alt | 38,49 | ||
| Kortfristet gæld til koncernselskab | 80,58 | 35,22 | |
| Andre ikke-rentebærende kortfristede forpligtelser | 24,91 | ||
| Kortfristede forpligtelser i alt | 105,50 | 35,22 | |
| Balancesum (passiver) | 105,61 | 34,19 | 0,64 |
CreditReports API
- Virksomhedsoplysninger
- Økonomiske data
- Kreditrisikodata
- Alle 400.000+ danske virksomheder
Prøv den fulde version af vores system gratis
- Professionelle kreditrapporter
- Lav dine egne estimater for enhver virksomhed
- Værdiansættelse
- Alle 400.000+ danske virksomheder
- Se instruktioner
... og mere!
Ingen registrering er nødvendig.