Crispy Food Holding A/S — Kreditvurdering og finansielle nøgletal

CVR-nummer: 41453443
Blommeskoven 2, 4281 Gørlev

Resultatopgørelse (kDKK)

2020
2021
2022
2023
2024
Finansperiodens længde1212121212
Nettoomsætning
Eksterne tjenesteydelser-10,00-23,00
Bruttofortjeneste-10,00-23,00-25,00-27,00-29,00
Driftsresultat-10,00-23,00-25,00-27,00-29,00
Andre finansielle indtægter676,00101,0074,004,0034,00
Andre finansielle udgifter-3,00-12,00-11,00
Nettoindtægter fra associerede virksomheder (fin.)-8 781,00-10 878,004 037,00736,004 739,00
Overskud før skat-8 118,00-10 812,004 075,00713,004 744,00
Indkomstskatter-17,00-5,008,005,00-1,00
Nettoindtjening-8 135,00-10 817,004 083,00718,004 743,00

Aktiver (kDKK)

2020
2021
2022
2023
2024
Immaterielle aktiver i alt
Materielle aktiver i alt
Kapitalandele i koncernforbundne selskaber75 683,0066 456,0073 599,0074 100,0078 884,00
Investeringer i alt75 683,0066 456,0073 599,0074 100,0078 884,00
Langfristede tilgodehavender i alt
Varebeholdninger i alt
Aktuelle udskudte skatteaktiver8,007,00
Kortfristede tilgodehavender i alt8,007,00
Kontant- og bankindskud1 489,001 563,001 507,001 490,001 502,00
Kontanter og likvide midler1 489,001 563,001 507,001 490,001 502,00
Balancesum (aktiver)77 172,0068 019,0075 114,0075 597,0080 386,00

Egenkapital og passiver (kDKK)

2020
2021
2022
2023
2024
Aktiekapital400,00400,00400,00400,00400,00
Overført resultat84 747,0078 331,0070 621,0074 469,0075 232,00
Regnskabsårets resultat-8 135,00-10 817,004 083,00718,004 743,00
Egenkapital i alt77 012,0067 914,0075 104,0075 587,0080 375,00
Langfristede forpligtelser i alt
Kortfristede handelskreditorer9,0010,0010,0010,00
Kortfristet gæld til koncernselskab17,0022,00
Kortfristede udskudte skatteforpligtelser1,00
Andre ikke-rentebærende kortfristede forpligtelser143,0074,00
Kortfristede forpligtelser i alt160,00105,0010,0010,0011,00
Balancesum (passiver)77 172,0068 019,0075 114,0075 597,0080 386,00
Prøv den fulde version af vores system gratis
Bankruptcy risk visualization example

... og mere!

Ingen registrering er nødvendig.